Experiență de utilizare Valgosocks

Această poveste ne-a spus Ivanna din Praha. Fata și-a împărtășit propria problemă și bâlci, așa cum a reușit să scape de semințe de pe picioare cu ajutorul de șosete Valgosocks.

Experiența de utilizare a Valgosocks

Bunica mea este foarte lungă perioadă de timp a suferit de semințe de apropiere a degetelor mari de la picioare, și îmi amintesc bine de o curbă de picior, care i-a adus o mulțime de durere. Știam că genetic aceasta boala se poate transmite, dar din moment ce mama mea o astfel de problemă nu a fost cu privire la prevenirea i mai ales nu ingrijesti. Și, în general, nu m-am gândit că am atins această problemă.

Ca am inceput sa am probleme cu oase de la picioare

Probleme cu conuri pe picioare am început, când am mers la postul de șef de administrator la una dintre cele mai bune restaurante din oraș. De un cod vestimentar trebuia să poarte întotdeauna instanța de pantofi cu toc cu înălțimea de 10 a se vedea În acest caz, toate de 10 ore a zilei de muncă a fost nevoie să efectueze în poziție verticală, iar crouch a fost posibilă doar în pauza de masă. Desigur, picioarele, după locul de muncă obosit foarte mult, dar am crezut că este doar neobișnuit, ca și în curând totul va trece. Cumva pentru a reduce durerea, am făcut baie cu sare de mare și s-a bucurat de охлаждающим gel.

După o lună de astfel de lucrări, am observat că de os de la picior a devenit vizibil mai mare, cu mult roșu. Mi-am amintit că bunica мазала locul dureros, un fel de infuzie. Am întrebat-o de la mama mea, care a fost un mijloc, și ea mi-a dat reteta. Ei bine, m-am orientat de a auto-medicate. Din păcate, acest lucru a fost o mare prostie, la urma urmei, în primul rând, acest mod de bunica așa și nu a ajutat, și în al doilea rând, a fost nevoie de nu trage cu soluția, dar pentru a merge la un specialist.

E ca și cum răul mea colega a plecat în vacanță, și am de 3 saptamani a lucrat fără ieșire. În acest timp, starea mea de oprire s-a înrăutățit semnificativ, degetul a devenit foarte curbe, iar durerea a fost astfel, că dormi noaptea, am putut doar după o doză de somnifere și analgezic. Încălțați lor de pantofi a fost imposibil, așa că a trebuit să cumpere pantofi cu o pereche de dimensiuni mai mare, pentru a cumva definitiveze până revenirii colegă cu care să merg și să meargă imediat la spital.

Ca mi-a rezolvat toate problemele, datorită șosete Valgosocks

În general, ultimele zile au fost pur și simplu iad: am încercat toate unguente, tincturi și comprese, despre care mi s-a putut citi pe internet, dar rezultatul nu a fost. După ce a citit o mulțime de informații despre această boală, am mers pe mult-asteptatul consultatie la ortoped cu încredere deplină că-mi va ajuta doar o intervenție chirurgicală. Medicul a examinat cu atenție și mi-a spus că este nevoie de operație nu, dar pantofii cu toc-mi poarte categoric nu se poate, cel puțin, pe timpul tratamentului. Ca tratament, medicul mi-a prescris purta șosetele Valgosocks. Observand neîncrederea mea la un astfel de tratament, specialistul a asigurat că este foarte eficient, și că mulți pacienți au reușit să complet a scăpa de probleme numai datorită acestui корректору.

În general, la locul de muncă a trebuit să demisioneze, deoarece o vacanta lunga-mi oferi nu putea. Am cumparat șosetele Valgosocks și a început să le poarte. După câteva săptămâni am ochii săi nu a crezut – degetul într-adevăr a devenit nivele, umflatura a disparut, durerea a fost nu mai este atât de puternic și numai după o lungă ședere în mișcare. Am decis sa da-ti mai mult timp pentru relaxare, nu lași picior, iar rezultatul nu a durat mult – deja peste 2 luni șosetele am purtat-o nu în mod regulat, și numai după pantofi cu toc. Încă o lună în ele deja nu mai era nevoie. Pare foarte rău că nu a existat înainte de astfel de corectori – mea, bunica ar fi foarte util.

Acum am purta pantofi confortabili, nu din ortopedică, magazin, nu este strânsă și nu prea cu toc înalt. Uneori, cu siguranta, lasa-te și la modă de pantofi la un preț scăzut, după care, apropo, picioarele nu obosesc, ca și mai înainte. Acum mi-am dat seama că acest lucru este, în general, nu există o normă, și că dureri de picioare dupa orice sarcini. Sper ca, comentariul meu va fi util, și прочитавшие fetele lui nu vor avea de suferit de os de la picior, și va fi capabil de a trăi o viață împlinită, folosind șosetele Valgosocks.