Tratamentul valgus deformare: Minim invaziva chirurgie

Apoi, ca și multe alte pacientei ortopedică, filiala noastră a cunoscut o clinica din Freiburg, suferiți de o boală Hallux valgus (valgus deformare), timp în care pe partea interioară, la începutul 1-lea deget de la picior se formează o lamelă osoasă ("os" sau "bump").

În ortopedie, clinica de fiecare specialist în tratamentul piciorului poate efectua de înaltă calitate economisesc deformări 1-lea deget, cu ajutorul minim invazive de chirurgie departamentul de front-picior, fără complicații. Acest fapt în mare măsură, accelerează vindecarea și perioada de reabilitare, pentru că mare atenție atât germani, cât și pacienții străini.

valgus deformare a piciorului

Tratamentul valgus deformare în clinica de ortopedie a trimis la recuperare rapidă a mobilității fiecare pacient, precum și la îmbunătățirea cosmetice tip de picior.

Tratamentul valgus deformare a piciorului

Scopul tratamentului chirurgical valgus deformare este de a restabili mobil, capabil la sarcini de picior cu cosmetic o forma frumoasa.

În acest articol Vă vom spune despre ce fel de obiective de chirurgie Hallux valgus sunt realiste.

Vă atragem atenția asupra faptului că, atunci când mai grave valgus deformare implică mai complexe de tratament. Prin urmare, dacă suferiți de boală neplăcută, vă recomandăm să Vă în prealabil la un specialist, care Vă va spune despre economisesc metodele de corecție a bolii.

Ceea ce înseamnă Hallux valgus?

Valgus deformare (twisted degetul) - aceasta este una dintre cele mai frecvent întâlnite boli 1-lea deget de la picior. Cu această patologie apare deteriorarea transversală a unui set de picioare de la baza 1-lea deget. 1-primul deget se abate semnificativ de la jurul conduce la marginea exterioară a piciorului și deplasează mai mici degetele de la picioare. Când această boală 1-a încheietură afectat de excesul de sarcină, ceea ce poate duce la o lungă și dureroasă osteoartrita (Hallux rigidus).

Când boala se dezvoltă, pielea de deasupra osoasă lamela 1-ω articulații inflamate și devine dureroasă, "bump" sau "os" începe să interfereze cu mersul pe jos. Tratamentul valgus deformare, precum și de relief poate fi efectuată prin diferite metode conservatoare. Făcând clic pe acest link, Veți obține informațiile necesare pe un subiect "de Diagnostic și tratament conservator valgus deformare ".

Indicații pentru operație: În ce situații se efectuează tratament chirurgical valgus deformare?

Pentru mai multe paciente, da preferință deschise pantofi, problema valgus deformare este în primul rând o problemă de cosmetică, de caracter. De obicei, doar pe motiv de rău tip de picior, tratamentul valgus deformare nu se efectuează. În ciuda acestui fapt, în timpul planificării și desfășurării plastice piciorului specialiștii noștri, oferind tratament valgus deformare, acordă o importanță considerabilă și cosmetice rezultat.

Pentru a efectua tratamentul chirurgical valgus deformare, boala trebuie să funcționeze fără dureri. La fel, am vrut să atragem atenția oamenilor de la ceea ce un complet de tratament valgus deformare, este imposibil, cu ajutorul înlocuire pantofi, aplicarea speciale ortopedice dispozitive și chiar concentrat de gimnastică pentru stop. Branț ortopedice, desigur, contribuie la o reducere a durerii, cu toate acestea, ei nu pot repara foarte ridicate.

La indicația medicului tratamentul chirurgical valgus deformare oferă, în cazul în care pacientul resimte dureri la picior și nu putea să se miște la fel ca înainte.

Dacă tratamentul conservator valgus deformare va eșua, specialiștii încep să-și planifice operațiunea. Intervenția chirurgicală are loc la aproximativ 6 luni după terapie conservatoare.

Tratamentul conservator valgus deformare este îndreptată spre eliminarea durerii și de a preveni progresia bolii. Tratamentul definitiv valgus deformare 1-lea deget de la picior, cu ajutorul conservatoare metode este posibilă numai în creștere schelet, care este în cazul în care pacientul este încă tânăr și corpul său crește și se dezvoltă.

Planul de operațiuni valgus deformare se întocmește un proces strict individual

Valgus deformare întotdeauna trece în combinație cu o varietate de procese dureroase. Astfel, în afară de valgus deformare 1-lea deget de la pacient, pot fi observate modificări cutanate sau inflamație a mucoasei genți de mână (bursita). Twisted degetul deplasează vecine mici degetele de la picioare, în consecință, este supus suprasarcina. Înainte de a face un plan de operațiuni, specialiștii clinicii noastre vor exactă a diagnosticul și de a determina gradul de dezvoltare a bolii. Mai jos, propunem vor fi prezentate în detaliu operațiile standard în valgus deformare. În plus, noi vă atragem atenția asupra faptului că la această boală, pentru ghidarea pacientului pentru operatie avem nevoie mai întâi să rezolve situația sa individuală și de a evalua gradul de valgus deformare.

Tratamentul chirurgical valgus deformare se efectuează numai specialiști de înaltă calificare cu mult experiență. Toate detaliile și caracteristicile viitoare de intervenție chirurg discută cu pacientul în avans.

Numai atunci când toate posibilitățile de tratament conservator boli vor fi epuizate, ortopedie, în Germania, propune efectuarea de operații de remediere valgus deformare 1-lea deget de la picior. Printre lungi și dureroase consecințelor valgus deformare secreta osteoartrita 1-lea metatarsofalangiene comun.

Modul în care pacientul poate preveni tratamentul chirurgical?

Prin înlocuirea pantofi de disconfort în special, crearea necesar de spațiu pentru degetele de la picioare și regulat tratamentul fără intervenție chirurgicală previne dezvoltarea bolii. Prin urmare, după apariția osoase lamele de pe planta piciorului, imediat contactați un specialist.

Ce se întâmplă dacă tratamentul conservator valgus deformare nu aduce rezultatele dorite?

Ca urmare a adâncirii imobilitate 1-lea metatarsofalangiene comun și daune vecine degetelor piciorului tratamentul chirurgical valgus deformare devenind mai complicat.

Lungi ulterioare deteriorarea piciorului, de exemplu, Hallux rigidus (osteoartrita 1-lea metatarsofalangiene comun) devin mai greu și provoacă dureri severe.

După corectarea chirurgicală articulatiei metatarsofalangiene primul fiecare pacient bucur că nu mai simte aceeași durere și poate merge în mod corespunzător. La fel, pacienții sunt foarte mulțumiți de bun estetice rezultatul operațiunii.

Scopul unui tratament prompt valgus deformare: Frumoase picioare fara durere

În afară de îndreptare a 1-lea deget, tratamentul chirurgical Hallux Valgus în stadii incipiente presupune și menținerea afectat osteoartrita articulatiei metatarsofalangiene primul. Astfel, se realizează eficient și pe termen lung pentru corectarea poziției improprii 1-lea deget de la picior. Numai în cazul când picioarele vor sa vechea forma, eventual de recuperare naturala a mers: La sanatoasa jos pas "rostogolește", lin și încet de la călcâi la deget de la picior, încazul deformări ale piciorului - este rupt de biomecanică 1-lea metatarsofalangiene comun. În procesul de rostogolire piciorului îndeplinesc celelalte degete ale piciorului, în consecință, de la ei se dovedește a fi o povară excesivă, care cu timpul duce la valgus deformare.

Sarcina principală de tratament chirurgical al acestei patologii este de a efectua excizia vârfurile sau marginile articulatiei metatarsofalangiene primul, și, de asemenea, dezinstalarea și compararea țesuturilor moi și a oaselor piciorului cu scopul de a reduce durerea, de recuperare internă de rotație (pronație) și aceeași configurație comun.

Sarcina principală de tratament chirurgical al acestei patologii este de a efectua excizia vârfurile sau marginile articulatiei metatarsofalangiene primul, și, de asemenea, dezinstalarea și compararea țesuturilor moi și a oaselor piciorului cu scopul de a reduce durerea, de recuperare internă de rotație (pronație) și aceeași configurație comun.

Contraindicații și alte probleme de tratament chirurgical valgus deformare

contraindicații

Pentru o vindecare definitivă, după operație, în prim-departamentul de picior foarte mare importanță o are o bună circulație a sângelui. Piciorul este cel mai îndepărtat de la inima, organul de trafic. Țesuturile moi ale piciorului, care reprezintă volumul de muncă este foarte subțire, cu toate acestea, mecanică sarcină este foarte mare. Prin urmare, toate circumstanțele negativ care afectează circulația sângelui, încetinesc procesul de recuperare a piciorului după o intervenție chirurgicală. Următoarele boli împiedică finalizarea cu succes moartea operațiuni în prim-departamentul de picior:

  • Ateroscleroza arterelor periferice;
  • Piciorul diabetic și etapa inițială polineuropatia (sistem de afecțiuni ale nervilor periferici, ca urmare a diabetului);
  • Polyneuropathy(nerve condition related to diabetes).

Operațiunea metatarsofalangiene comun

Specialiștii clinicii în încercarea de a efectua tratamentul chirurgical al acestei boli, cu un minim de deplasare a oaselor și minime cicatrici. Scopul constă în corecția Hallux valgus doar cu ajutorul intervenției pe țesuturile moi. La ziua de astăzi este, din păcate, nu este destul de posibil: chirurgia Modernă încă utilizează șuruburi speciale și implanturi pentru fixarea oaselor.

Minim invaziva tratamentul chirurgical este "distal offset": În timp ce această intervenție 1-lea deget de la picior mutat, începând cu 1-lea metatarsofalangiene comun ("distal"). Acest tratament specialiștii noștri efectuează cu ușoare moderate sau în deformare a piciorului moderată.

Tratamentul chirurgical valgus deformare cu aplicarea de bine migrat titan șuruburi de multe ori nu atrage după sine o intervenție repetată pentru a le elimina. Suruburi din titan, de obicei, nu necesită îndepărtarea. După această operație, pacientul nu simte nici un disconfort.

Un astfel de tratament, medicii oferă pacienților cu valgus deformare a piciorului ușoară sau moderată. Această operațiune se asigură un bun cosmetice de rezultat cu minim de cicatrici.

Cum decurge minim invaziva tratamentul chirurgical valgus deformare?

În timpul operației, chirurgul face două mici tăieturi pe ambele părți ale degetului mare. Din cauza mici leziuni la operație, țesutul moale este aproape nu sunt afectate, ca urmare a procesului de vindecare cusătură scurtat, iar procentul de complicații scade semnificativ. În caz de operație deschisă valgus deformare a piciorului, situația pare destul de prietena.

Minim invaziva tratamentul chirurgical al acestei boli indreapta oblic poziția oaselor piciorului, cu ajutorul mici instrumente chirurgicale, similare cu echipamentul stomatologic. Următoarea etapă de operație, printr-o mica incizie scurtat articulară capsula se deschide și se extinde , ceea ce permite de a crea spațiul necesar pentru alinierea normală 1-lea deget de la picior.

În comparație cu alte minim invaziva metode, laterale versiune are mai multe avantaje: Leziuni ale țesutului moale reduse la un nivel minim. Datorită laterale elibera mai mult de adulți pacienții devin mobile într-un timp scurt. În plus, pe motiv de sarcină minimă pe țesuturile moi, postoperatorie, umflarea picioarelor este mult mai mică decât după alte intervenții chirurgicale.

Ce se întâmplă după operație Hallux valgus?

  • Tratamentul chirurgical provoacă doar daune minore țesuturilor moi: după o perioadă scurtă de timp, rezistenta fizica pacienți recuperează.
  • Mobilitate operat comun își revine aproape imediat.
  • Cu ajutorul încălțăminte ortopedică specială pentru corectarea față de departamentul de picior, pacientul poate imediat calce pe picior și complet încărcați.
  • Material cu opritor, care a fost folosit în timpul osteotomia, de obicei, nu este eliminat. În cele mai multe cazuri, el nu a avut un impact negativ asupra picior. Dacă pacientul încă se simte inconfortabil, suruburi din titan sunt eliminate în setările de ambulator ordine.
14.09.2018