Încălțăminte ortopedică în valgus deformare pentru copii: tipuri, cum de a alege pantofi

Cel mai frecvent diagnostic care sonorizează ortoped în biroul său, este de plano-valgus instalarea stop. Părinții înșiși pot suspecta o problemă, dacă vor ști prin ce se deosebesc astfel de copii. La copiii cu plat valgus deformare, se poate observa că călcâi și degetele de la picioare sunt respinse spre exterior, iar partea de mijloc a piciorului golurilor. În poziția în picioare, se poate observa că picioarele copilului formează litera "X". De obicei, părinții să acorde o atenție la pantofi, care se uzează repede. Talpa este șters și se deformează în interior.

De multe ori, astfel de copii:

 • se plâng de dureri de picioare, arătând spre zona picioarelor și genunchilor;
 • diferă de oboseală.

Unii pot seară să apară umflături în zona gleznelor și stop. Pentru a remedia situația poate fi doar în cazul în care părinții se vor întoarce la ortoped si vor efectua toate recomandările sale. De multe ori medicii prescriu masaje, proceduri fizioterapeutice. Și de a corecta formularea și fixați rezultatul ar trebui să ajute încălțăminte ortopedică pentru copii în valgus deformare. Dar ei, de asemenea, trebuie să fie capabil de a alege corect.

Cauzele de deformare stop

Mulți părinți se gândesc la faptul, dacă e nevoie de încălțăminte ortopedică pentru copii în valgus deformare. Fotografii de la picioare adulți, care au lăsat o astfel de curbura, pentru a vă ajuta să faceți. În cazul în care părinții nu doresc copilul chinuit de dureri persistente în picioare, când a crescut mai mare, este cel mai bun timp pentru a face o corecție a acestei probleme. Trebuie să înțelegem că dezvoltarea valgus de instalare stop pot provoca:

 • congenitale boli, printre care slaba ereditatea, anumite anomalii genetice, displazie;
 • achiziționate de probleme: rahitism, traumatisme la picioare, o plimbare cu barca, selectate în mod corespunzător prima de pantofi.

Când congenitale problemele tratamentul începe în avans, chiar înainte de momentul în care copilul începe să meargă. Și achiziționate de deformare în cele mai multe cazuri apar din neglijență a părinților în alegerea de pantofi. Ei cumpara un copil sandale incorect plat branț. Iar acest lucru duce la faptul că fragile ligamentele nu pot menține greutatea copilului atunci când mersul pe jos și glezna se răstoarnă sub greutatea copilului. Aceleași consecințe duce și utilizarea timpurie a Walker.

Reguli de selecție

Părinții se confruntă cu o problemă de instalare necorespunzătoare stop copilul lor, trebuie să știe ceea ce ar trebui să acorde o atenție la alegerea de sandale sau de pantofi. Încălțăminte ortopedică în valgus instalare stop pentru copii trebuie să îndeplinească o serie de criterii. Printre ele:

 • prezența înalt și solid înapoi;
 • dens pereții laterali, care pot menține piciorul în poziție;
 • fixarea rigidă a piciorului;
 • disponibilitatea ortopedică specială de branț.

Pantofii se face cu un pic de toc de circa 0,5 cm În vânzare, puteți găsi un model pe lipici sau dantela. Trebuie să înțelegem că încălțăminte ortopedică pentru copii în valgus deformare nu poate fi pur și simplu de pe șarpele. Părinții ar trebui să fie posibilitatea de reglare a volumului acesteia. Pentru că există copii care au picioarele destul de dense, ele se potrivesc aproape orice model. Și slabe copiii picioarele în sandale obișnuite vor legăna ca pe un creion în cutie. Ei trebuie să întârzie velcro sau șireturi, astfel încât pantofi sau sandale bine strîngînd zona gleznelor si talpa piciorului.

Ce se poate schimba cu utilizarea regulată a încălțămintei corect

Toată lumea știe că este destul de scump necesară încălțăminte ortopedică pentru copii în valgus deformare. Comentarii confirmă faptul că mulți părinți refuză să-l cumpere tocmai din cauza costurilor ridicate. Dar, în ciuda acestui fapt, este de dorit să încerce să aloce fonduri din bugetul familiei pentru achiziționarea de pantofi de calitate. Dacă nu țină seama de recomandările de ortoped și de a ignora sfaturile sale cu privire la alegerea de pantofi, atunci se poate confrunta cu astfel de probleme:

 • piciorul plat;
 • scurtarea una din extremități;
 • curbura coloanei vertebrale;
 • un risc crescut de trauma.

Desigur, unii copii "învinge" această problemă. Cu timpul, ligamentele copilului puternică, și piciorul este aliniat. Dar acest lucru se întâmplă nu la toți.

Tipuri de încălțăminte ortopedică

deformare

În cazul în care problemele la copil au fost descoperite la o vârstă fragedă, de a ajuta pentru a corecta situația poate sequential încălțăminte ortopedică pentru copii în valgus deformare. Pe de vânzare puteți găsi și sandale, pantofi și cizme de iarna. Există modele cu umflat sau un înapoi. Dar pentru a alege opțiunea dorită trebuie doar împreună cu un podiatrist.

În plus, productie incaltaminte, puteți cumpăra doar în cazul în care deformarea piciorului este insignifianta. De asemenea, ei pot folosi în acele situații când un copil are o predispoziție ereditară la locul de instalare stop sau slăbiciune ligamentara aparatului.

Cerințele de încălțăminte ortopedică

Oferta include producătorii fac doar produse de calitate. Dar valoarea ei pentru mai multe mare. Prin urmare, părinții care sunt în căutarea pentru modelele mai ieftine, ar trebui să știe ce cerințe trebuie să îndeplinească încălțăminte ortopedică pentru copii în valgus deformare a piciorului.

În plus față de bine-cunoscute de recomandări, în conformitate cu care aceste pantofi ar trebui să fie rigid și sigur, de a fixa piciorul, să acorde o atenție nevoie și de astfel de momente. Calitate ortopedice model:

 • sunt realizate din piele;
 • sunt echipate cu talpa groasă, fabricate din materiale care nu aluneca;
 • dotează cu toc Thomas.

Trebuie să înțelegem că poate în aparență varia încălțăminte ortopedică pentru copii în valgus deformare. Iarna pantofi, de obicei, este echipat cu mai dens tălpi. Pantofii arata mai voluminos datorită existenței în interiorul materialului de izolare. Dar toată încălțăminte ortopedică diferită de cea obișnuită în aparență. La urma urmei, ea construcția specială, hard disk-lateral și dens spate.

Alegerea branț

Branț nu ar trebui să fie lipite sau în alt fel este blocată. Este necesar ca părinții a fost întotdeauna acces la ea. La urma urmei, periodic, ei trebuie să fie curățate sau înlocuite.

La branțuri întotdeauna fac hard suport arc. Acest lucru permite de a forma corectă de îndoire a piciorului și a împiedica dezvoltarea de platfus. Pentru menținerea unui set de medicii recomanda de a utiliza branț PAE-1. Dar, în cazul în plano-valgus deformare este nevoie de un model VP-2. O astfel de branț este echipat cu un slot pentru cazare toc, căptușite longitudinale bolți, în timp ce departamentul de toc este suport arc.

Recomandări speciale

După ce a cumpărat încălțăminte ortopedică, nu toți părinții știu că trebuie să facă mai departe. Unii uzura ei doar o plimbare de o oră pe stradă, alții permite copilul pentru a trage-l doar pe timp de noapte. Recomandarea medicilor ortopezi se rezumă la faptul că, încălțăminte ortopedică, copiii trebuie să poarte 4-6 ore pe zi. Dar, uneori, este necesar, copilul se află în corective modele mai lungă de timp.

Dar forța copilul să poarte ortopedice model de toată ziua, fără întrerupere, nu merita. Ligamentara și muscular aparate trebuie să lucreze, iar acest lucru va fi doar în cazul în care piciorul copilului nu va fi înregistrată. Dezvolta-le cu ajutorul de masaj, proceduri de fizioterapie. Util este considerat de mers pe jos de speciale pietrele sau cu greu un pui de somn. Indispensabilă pentru copii cu plat valgus deformare poate deveni obișnuită peretele.

Opinii ale părinților

pantofi

Înainte de a cumpăra ortopedice modele mulți dornici de a afla dacă acestea au o înțeleagă. Unii susțin că, fără a le corecta formularea stop nu va reuși, alții spun că, în timp, piciorul este egalată în sine.

Dar dacă aș avea toți copiii corzile cu timpul consolidate, atunci adulți cu instalarea incorectă stop pur și simplu nu ar exista. Dar, din păcate, nu toți părinții timp să acorde o atenție la această problemă.

Valgus deformare a piciorului la copil este diagnosticat atunci când distanța de pe partea interioară a gleznelor în strâns comprimate rectificat genunchi este mai mare de 50 mm, acest diagnostic este caracterizat de vizibil nu chiar articulațiilor de la nivelul membrelor inferioare, datorită acestui fapt, un alt nume al acestei boli este X-figurativ modificare a piciorului. Axa piciorului copilului vizibil distorsionat, călcâi și degetele sunt trimise de sus, iar restul se prăbușește interior. Acest lucru provoacă apariția de dureri de picioare de la un copil la momentul de mers pe jos, iar spre seară picioarele se umfla.

Deformarea se poate observa în aparență pantofi, vedere de ansamblu, care este semnificativ distorsionată. În cazul acestei boli medicii ortopezi este recomandat pentru tratamentul și prevenirea de a achiziționa încălțăminte ortopedică a copilului ținând cont de valgus a piciorului, și, de asemenea, un masaj regulat, în combinație cu un complex de exerciții speciale.

Cum de a alege pantofi, ținând cont de toate recomandările medicului?

Selectate în mod corespunzător pantofi poate deveni dușman în curs de dezvoltare de la picioarele copilului dumneavoastră. Iar dacă este diagnosticată plat valgus deformare a piciorului, pantofii cu atât mai mult este mai puternic. Copilul, care știu deja cum să meargă, cu plat valgus picior are nevoie în special de corective pantofi.

Înainte de a aranja o excursie la un magazin de specialitate, consultați pentru a începe pentru consultație la medicul ortoped. El vă va spune și vă va explica exact ce fel de model ar trebui să vină copilul. Alegerea fără recomandarea medicului, puteți obține confuz în asortiment, care servește la magazin.

Încălțăminte ortopedică pentru copii cu plat valgus picior echipat special de toc, care este mai lung cu partea interioară, acest lucru ajută pentru a preveni rotirea piciorului spre interior. Încălțăminte ortopedică la plat valgus picior este echipat cu un branț cu calcul longitudinală a codului de picior. Acesta dacă este necesar, se înlocuiește cu branț-tălpi interioare, care sunt realizate sub comanda individuala.

Alegerea ortopedice când instalați plat valgus a piciorului, respectați următoarele cerințe:

 • Alegerea de încălțăminte ortopedică pentru copii cu valgus picior, vă rugăm să rețineți, din ce material este facut. Ar fi excelent, pentru ca material se folosea de calitate din piele naturala. Încălțăminte ortopedică are borta ușor ridicat mai sus de glezne și solid în spate. Cheotoare trebuie să fie bine fixa glezna, articulația. Antiivalgus pantofi, fabricate din înlocuitori de piele, poate da contracție, referitoare la faptul că, la sfârșitul zilei de oprire strâns comprimat pantof (mai ales după ce copilul umed picioare).
 • Ciorap pantof ortopedic pentru copii cu plat valgus picior nu trebuie să-l stoarce degetele de la picioare, dar în acest caz ei nu trebuie să dea joace pe deplin. Măsurând pantofi, apăsați cu degetul pe ciorap, dacă a rămas dent, este în valoare de vedere, dacă e nevoie de un astfel de lucru pentru tine.
 • În mod ideal, tălpile ortopedice de pantofi pentru copii cu valgus picior, trebuie să fie elastic, și la fel de bine pernă. Rigidă, inflexibilă talpa nu dă lucra în timpul de mers pe jos de telefonie mobilă conexiunile oaselor și mușchilor piciorului, ceea ce provoacă diminuarea acestora. Cel mai potrivit material din care sunt fabricate tălpi de pantofi ortopedice pentru copii în valgus picior, este considerat a fi de cauciuc. Atunci când cumpără încercați să îndoiți talpa pantofului, dacă ea nu se îndoaie și nu elastic, atunci o astfel de încălțăminte ortopedică nu se va potrivi copilului dumneavoastră.
 • Tocuri contribuie la formarea corectă a piciorului copilului. Nu cumpara pantofi deschis cu toc, deoarece, din cauza a ceea ce calcaiul se dovedește a fi liber de ea atunci când mersul pe jos mișcă dintr-o parte în alta, ceea ce duce la deformare piciorului.

Ce trebuie să știți în primul rând părinții?

Nu este în valoare de de a cumpăra un copil cu instalarea plat valgus a piciorului moale de pânză papuci de casă. În timpul alergării nu sunt capabili de a proteja călcâiul piciorului de la impact.

Când modificați încălțăminte ortopedică este dotat cu greu înapoi și flancuri, care fixează ferm tocuri. Acest design încălțăminte ortopedică vă permite să mențină un picior de copil din partea de jos și lateral, care este atât de necesar în valgus picior, atragerea la muncă musculară și prevenirea în continuare deformarea.

Încălțăminte ortopedică pentru copii, care de plano valgus oprire nu este necesar de a purta în mod constant. Pot fi purtate pentru o plimbare, iar acasă să meargă într-o rutină. Acest lucru va permite picior cu schimbarea stop tren, și nu pasiv sa se obisnuiasca cu un anumit regulament.

branț

Pentru a minimiza riscul de dezvoltare a bolii este nevoie de:

 1. De a-și planifica sarcina, cu atenție să fie testate la medici, pentru a minimiza dezvoltarea neurologice probleme în viitor.
 2. Reduce sarcina pe picioare un copil de până la 7-8 luni. Fragile muschii copilului pot provoca deformarea. Mulți părinți singuri declanșa dezvoltarea acestei boli, încercând să asigure că copilul lor a mers mai repede. Natura fiecare își dă și copilul dumneavoastră este sigur de a merge, dar atunci când complet muschii devin mai puternici.
 3. Să fie luate măsuri preventive față de o manifestare de rahitism.
 4. Trece toate planificate controale la medici.
 5. Purta doar pantofi de calitate.
 6. În timpul liber, de a face exerciții speciale pentru a preveni deformarea, de asemenea, nu strica un masaj regulat stop. În timpul verii este să mergeți cu toată familia la mare, cald, dur nisip ca saltea de masaj va fi o bucurie pentru copilul dumneavoastră. Și cum suntem în copilărie a mers desculț pe pietricele și iarbă? Amintiți-vă? Și mai sănătoase. Și despre astfel de boli nu știau.
17.08.2018